即系要好样 广州女孩嘅小宇宙爆发啩 -k8.game

k8.game

即系要好样 广州女孩嘅小宇宙爆发啩

635410谈天说地

我哋广州即系中国嘅美食之都,八大菜系里,粤菜也系好有名~大家都会觉得讲我哋都系好幸福滴,好味哋嘢甘多,其实,我哋广州嘅女仔呢~最大嘅问题即系怕肥,稍为食多点就会被称为肥婆,猪扒。。。前段时间一位上海分公司嘅男同事嚟我哋广州出差,碰到我后对我讲点你哋广州嘅女孩子都鬼咁肥啊,真系谷爆我咗!男生们你地身材又无系好,又无系靓仔

凭咩成日话我哋!!!有本事练够八块腹肌先来话我啦!!╭(╯^╰)╮!!  
      宜家网上成日讲,3月唔减肥,4月徒伤悲,5月徒伤悲,6月徒伤悲。。。宜家都5月了,我d体重d反应都冇下降~该怎样拯救你~我那粗壮的大腿!!╮(╯▽╰)╭~特别系我d妈咪靓汤,点都唔放弃得架~

好似我之前拍拖,就整天话我肥,自己也就那副衰样,我都未嫌弃距,距反而同我挑三拣四,说人地边个边个三围几索了,你睇睇下你个水桶腰啊,都唔罗水照下自己个猫样,明明就是一个屌丝!!!!!!,仲想稳个白富美,宜家我无咩求,就系想距将来女朋友一个不如一个,老天保佑他!
      我觉得,男人对女朋友无咩大要求,咩德智体美劳都是狗p,唯一标准就系稳个有个天使面孔,魔鬼身材嘅靓模,哎~咩世道~╮(╯▽╰)╭~

所以话呢,我们女生一定要奋发图强,唔可以比男人睇死,少吃几叹饭饿唔死嘅,正所谓瘦先系王道,第一步就系瘦!之后就可以买一堆靓衫,等男人追住我哋跑,嘿嘿~小宇宙爆发吧,广州靓女们~~
全部回帖
沙发
你敢不敢吃点瘦肉精试一下。。。。。
呃,照片上那位,我绝对相信你有10块
见贴就回是美德
5楼
爱美的女人没有不怕胖的哦,我就是晚上不吃米饭的呢,天天晚上只吃蔬菜哦,真的好累哦!
6楼
谁都想有个天使面孔,魔鬼身材嘅,美白和减肥是一生的事业呢!
7楼
逃家小兔011:
yes ,尤其是女生要把这个作为终生事业。
8楼
雪儿飘飘123:
爱美的女人没有不怕胖的哦,我就是晚上不吃米饭的呢,天天晚上只吃蔬菜哦,真的好累哦!
是呀,看到美食想吃呢,这是一个挑战哦,当然累呀
9楼
小邓的妈妈:
见贴就回是美德
谢谢亲来支持哦!
10楼
逃家小兔011:
是呀,瘦先系王道,第一步就系瘦!
pet334411楼
昨晚吃了两个雪糕
猜你喜欢

宝宝说着古天乐版的普通话,该笑还是该哭?!

家公家婆我得罪你了吗?

我已经关门了,还不行,究竟想我点??

热点推荐

小区遇上史无前例的封控 抢菜抢疯了!

希尔顿酒店自助餐 五星级服务真是好

疫情下 郊区买房成了中产家庭的刚需

娃种的香菜终于收获了 劳动课也很快乐

越秀天选打工人 不顺的日子总会过去

晒晒双11的剁手成果 每一单都超值

中年工作生活遇瓶颈期 一堆烦心事

遇到个无法沟通的同事 气到想离职

全职5年找了份工 娃上网课无奈辞了

海珠区抢菜抢疯了?小程序还是一堆菜

前面2个都是儿子 第3胎来猜猜男女

失败过n百次的酒糟 终于成功了!

自制小甜点 奶香味 甜南瓜口感绝了

查看更多热点 >
"));
网站地图